Βασικές Πληροφορίες

Ολυμπιακοί…
αγώνες!

Ο διαγωνισμός του Μηνύματος είναι και πάλι εδώ και αυτή τη φορά θα μας μεταφέρει στον μαγευτικό κόσμο των Ολυμπιακών αγώνων. Ετοιμαστείτε, λοιπόν, να αγωνιστείτε στο Minima Olympics, μία διοργάνωση όπου όλοι οι αθλητές εύχονται να καταφέρουν να συμμετάσχουν έστω και για μία φορά στη ζωή τους!

Δοκιμασίες

Μέσα στους επόμενους μήνες εσείς και η ομάδα σας, θα πρέπει να καταφέρετε να φέρετε εις πέρας 7 από τις πιο απαιτητικές – σωματικά και νοητικά – δοκιμασίες (δυστυχώς για κάποιους, ναι θα έχει και τέτοιες) με σκοπό, τι άλλο, να καταφέρετε εσείς και η ομάδα να ανεβείτε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, κυριολεκτικά.

Στρατηγική

Μη χάνετε χρόνο λοιπόν! Ξεκινήστε από σήμερα κιόλας την εντατική προπόνηση, κάνοντας γύρο στο τετράγωνο του σπιτιού σας και λύνοντας γρίφους Νηπίου.

Συναγωνισμός

Θα πρέπει όμως να είστε προσεκτικοί γιατί σε αυτή την πορεία σας προς το βάθρο του Minima Olympics θα συναγωνιστείτε με άλλες ομάδες οι οποίες μαζί με τους προπονητές τους, θα κάνουν ό, τι μπορούν (όποιος κατάλαβε κατάλαβε…) για να είναι αυτές που στο τέλος θα φορέσουν το χρυσό μετάλλιο στον λαιμό.

Τι περιμένεις;

Γι’ αυτό σηκωθείτε από την καρέκλα, ξεκινήστε τις διατάσεις και το τρέξιμο γιατί προβλέπεται μια άκρως απαιτητική χρονιά!

Λίγα λόγια για τον διαγωνισμό…

Σκοπός του φετινού διαγωνισμού είναι μέσα από τις δοκιμασίες του Minima Olympics να καταφέρετε να είστε εκείνοι που θα μαζέψετε τους περισσότερους βαθμούς μέσα από τις δοκιμασίες. Κάθε δοκιμασία θα δίνει και πόντους στην ομάδα σας. Σε κάθε μέρος που πηγαίνετε θα συναγωνίζεστε με τις υπόλοιπες ομάδες προκειμένου να μαζέψετε τον μέγιστο αριθμό βαθμών. Η κάθε δοκιμασία θα δίνει διαφορετικούς βαθμούς. Επίσης, θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μία δοκιμασία στην οποία θεωρείτε ότι είστε καλοί και να παίξετε joker. Το joker θα διπλασιάσει τους βαθμούς που πήρατε από τη συγκεκριμένη δοκιμασία. Και μέχρι η διεθνής επιτροπή των Minima Olympics να διευθετήσει και τις τελευταίες λεπτομέρειες δεν έχετε παρά να μαζέψετε την ομάδα σας, να βγάλετε ένα όνομα και να προπονηθείτε. Καλό ζέσταμα…

Παιχνίδι Δάσους

Και φτάνουμε λοιπόν στην πρώτη δοκιμασία για φέτος. Μία ομάδα η οποία θέλει να κατακτήσει την κορυφή πρέπει να είναι ικανή να ανταπεξέλθει σε πολλές δοκιμασίες ταυτόχρονα. Πρέπει να μπορεί να συνδυάσει τη δύναμη και την αντοχή με το μυαλό (όπου αυτό υπάρχει). Όλα αυτά θα τα συνδυάζει το φετινό παιχνίδι δάσους. Γι’ αυτό σταματήστε το ζέσταμα που σίγουρα κάνατε τόσο καιρό και ετοιμαστείτε γιατί η στιγμή του πρώτου αγωνίσματος έχει φτάσει!

Ποδόσφαιρο

Και αφού καταφέρατε να περάσετε το πρώτο άθλημα της χρονιάς έφτασε η ώρα να περάσουμε στο άθλημα που δε θα γινόταν να λείπει από τον φετινό διαγωνισμό. Ποδόσφαιρο. Φορέστε λοιπόν τα ποδοσφαιρικά σας, δέστε σφιχτά τα κορδόνια σας και πιάστε wettex και γυαλιστικό γιατί οι πάγκοι χρειάζονται συντήρηση!

Χριστουγεννιάτικο event

Εννοείται, πως όπως σε κάθε διοργάνωση Ολυμπιακών αγώνων δεν λείπουν τα χειμερινά αθλήματα, έτσι δε γινόταν να λείπουν και από το Minima Olympics. Το χριστουγεννιάτικο event του Μηνύματος είναι εδώ για να σας δοκιμάσει στα πιο απαιτητικά χειμερινά αθλήματα και όχι το μάσημα του κουραμπιέ δεν είναι άθλημα. Γι’ αυτό αφήστε κάτω τον κουραμπιέ, πιάστε τα πέδιλα του ski και τις σανίδες του snowboard και ετοιμαστείτε για παιχνίδια σε πολικές καταστάσεις!

Κατασκευή Παιχνιδιού Κύκλου

Ένας αθλητής είναι αθλητής κάθε στιγμή της ημέρας του και αυτό θα πρέπει να το αποδείξουν και οι φετινοί διεκδικητές του χρυσού μεταλλίου. Σε αυτή τη δοκιμασία θα πρέπει να βάλετε τη φαντασία σας να δουλέψει. Θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα παιχνίδι κύκλου από την αρχή. Να παρουσιάσετε τι υλικά χρειάζονται, πώς παίζεται κλπ. Πόσοι χρειάζονται να κάνουν τον ζογκλέρ και πόσοι τον κλόουν. Γι’ αυτό μαζευτείτε γρήγορα η ομάδα σας και κατεβάστε ό,τι ιδέα έχετε.

Κύκλος

Η επόμενη δοκιμασία στην οποία θα κληθείτε να αποδείξετε τις ικανότητές σας είναι ο κύκλος. Σε αυτή την δοκιμασία θα πρέπει να αγωνιστείτε σε ορισμένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια κύκλου, ενώ ταυτόχρονα το τμήμα scouting της κάθε ομάδας θα μπορεί να δει από κοντά πως παίζουν ορισμένοι από τους άλλους διεκδικητές του χρυσού μεταλλίου και να καταστρώσει τα σχέδια για τον μεγάλο τελικό.

Διαφημιστικό για τη γιορτή του Μηνύματος

Αναμφίβολα ο τελικός του Minima Olympics θα αποτελέσει ένα από τα κορυφαία event του 2024. Γι’ αυτό το λόγο θα πρέπει να φτιαχτεί και το κατάλληλο διαφημιστικό spot. Επειδή όμως στα κεντρικά γραφεία του Μηνύματος, όσο και απίστευτο να φαίνεται, δεν υπάρχει κάποιος για να το δημιουργήσει θα πρέπει οι ομάδες να βάλουν όλη την φαντασία τους και να φτιάξουν το καλύτερο διαφημιστικό για να προωθηθεί ο μεγάλος τελικός. Στήστε λοιπόν το τρίποδο ή πιάστε ένα gimbal και τραβήξτε το καλύτερο διαφημιστικό για τον μεγάλο τελικό.

Μεγάλος Τελικός

Και φυσικά τελευταία δοκιμασία για την ανάδειξη του νικητή των Minima Olympics θα είναι ο μεγάλος τελικός. Εάν έχετε καταφέρει να ανταπεξέλθετε στις σκληρές δοκιμασίες όλης της χρονιάς τότε ο τελικός θα είναι το μόνο που θα σας χωρίζει από το χρυσό μετάλλιο. Μαζέψτε, λοιπόν, όση αντοχή σας έχει απομείνει και ελάτε με την ομάδα σας να παίξετε στις δοκιμασίες του τελικού οι οποίες θα είναι και αυτές που θα αναδείξουν και τον μεγάλο πρωταθλητή. Αλλά ακόμα και αν η ομάδα σας δεν τα έχει καταφέρει μέσα στη χρονιά τόσο καλά μην αγχώνεστε, θα έχετε και εσείς την ευκαιρία να δείτε πως φαίνεται η κερκίδα του τελικού από το βάθρο των νικητών. Πώς; Ελάτε και θα δείτε!

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.

0
Κύκλος
0
Σύνολο

2.

0
Κύκλος
0
Σύνολο

3.

0
Κύκλος
0
Σύνολο

Σχολιασμός Διαγωνισμού

Ο αγώνας των μεγάλων αθλητών…

…μόλις ξεκίνησε!

1.

Οι Λαβού επέστρεψαν στις υψηλές θέσεις με μια καταπληκτική επίδοση στο παιχνίδι δάσους.

2.

Οι ΜηνυμαΛηστές δήλωσαν πως θα πρωταγωνιστήσουν φέτος στο Μήνυμα!

3.

Οι Goats είναι όνομα και πράγμα.

Φωτογραφίες από το Χριστουγεννιάτικο Event

Σκέψεις

{

Χαιρετίσματα στους μπλε-μπλουζάκιδες
Από τον Σπαρτιάτη με αγάπη και ιδιαίτερα στον αγαπημένο μου κ.Κώστα και κ. Ηλία.

Αλίμονό σας Τραχανάδες
{

Προς τους αξιότιμους παρουσιαστές του minima radio:

Αγαπητοί, πώς ο coach των Mega bytes θα κινηθεί για ένσταση στην κεντρική επιτροπή του
Μηνύματος, αφού ο ίδιος είναι επιτροπή του Μηνύματος;
Παρακαλώ να μου απαντήσετε άμεσα χωρίς δικαιολογίες και υπεκφυγές!

Με εκτίμηση

Mega Bytes
{

Αν κερδίσει το Κατηχητικό μου σε αυτό το giveaway ο κύριος Γιώργος θα κεράσει παγωτό τα μεγάλα κεφάλια του Μηνύματος.
(λέμε τώρα)
Αυτά καλές γιορτές
(αν και αργούν)

Boomers
{

Πάω τώρα να συνεχίσω μ΄ Αριστοτέλη,
γιατί η τύχη δε με θέλει.
Γι’ αυτό βοηθήστε κύριε Ηλία,
δώστε μου μια ευκαιρία.

Και για να μη σας χαλάω και την ώρα,
κλείνω εδώ και τώρα.
Για την εκπομπή πολλά συγχαρητήρια,
σας ακούμε και στα φροντιστήρια.

The Fit Fat Forces
{

Καλησπέρα στο Μήνυμα radio και στα γραφεία του Μηνύματος. Μόλις μου ήρθε, πως μιλάμε μεταξύ μας, οπότε θα σας δείξω πόσα ξέρω για να φοβάστε. Φυσικά δεν θέλω να σας τρομάξω και δεν πάρω το δώρο οπότε θα είμαι ζεν… Ξέχασα γιατί στέλνω το mail με τα πολλά πολλά. Θα ήθελα να μπω κι εγώ στην κλήρωση του giveaway γιατί πάντα ελπίζω πως θα σχηματίσω ολόκληρο σύνολο Μηνύματος. Αυταααααά! Καλά Χριστούγεννα και θα τα πούμε στο Χριστουγεννιάτικο event. Γεια σααααααας!!!

Protodotes
{

Καλησπέρα σας, είμαι ένας από τους πολλούς εκπροσώπους των ΜΗΝΥΜΑΛΗΣΤΩΝ και δεν θα κλέψω μόνο το Μήνυμα αλλά και αυτό το giveaway.

Μηνυμαληστές
{

Καλή και ευλογημένη χρονιά σε όλα τα Μηνύματικά στελέχη!!!

Boomers

Ομάδες

Διαιτητές

Χαλασμένα Χρονόμετρα

Λεπτά σκέψης

Πώς σου φαίνεται ο διαγωνισμός μέχρι στιγμής; Μήπως κουράστηκες;
Μήπως αντί για τρέξιμο να πιάσεις καμιά θέση στον πάγκο; Στείλε μας τη γνώμη σου.

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ

Πληροφορίες Επικοινωνίας

Minima Headquarters, Hawaii

Γραφεία Μηνύματος Coconut Paradise 5

210.123.4567 φτου και βγαίνω

699.999.9999

mpampis@pekinou.com

Mon-Sun: 0am to 25pm